Sunday, February 4, 2018

UNBOXING YOUTH SKIN CARE SHAKLEE

Assalamualaikum semua,

Semalam baru berkesempatan unboxing Youth Skin care set yang beli di Business Leader National Conference.

Teruja sebab banyak sangat dapat free gift daripada Shaklee.

Antara paling best ialah Beg besar dan Cermin hehee.. boleh kami gunakan sebaiknya untuk buat business marketing nanti.

💕 Istimewanya YOUTH ini sebab terdapat 8 patented dan kajian dilakukan selama 8 tahun!

💕 Berasaskan botanikal terbaik menjadikan YOUTH ini lebih istimewa dan berkesan dan paling best, kajian dilakukan bukan pada supermodel ke, wanita muda ke tapi wanita biasa berusia 30, 40, 50, 60 dan 70 tahun termasuklah wanita Asia! 

💕 Special Youth Set

  1. 100 women use Youth look younger (ada kajian dan real testimoni). (100% tested result, bukan 95% , bukan 99%, but 100% result improve pada wajah pengguna YOUTH)
  2. Dah ada 8 patent/patent pending utk Youth.
  3. Vegan, Gluten free (no test animal) and free of 1,500 contaminants (bahan kimia bahaya)

 Jom lihat video unboxing skin care set Youth Shaklee


 




Ingin tahu secara lanjut mengenai skin care YOUTH Shaklee ini, jangan malu jangan segan untuk pm/call/whastapp kami di sini.

Zainora Hayari
016-5215057
Shaklee Independent Distributor
COD Ipoh, COD Sg Pulai, COD Kampar
Perak
        http://www.facebook.com/Mummyqasehfahim/

 

Sunday, January 14, 2018

TIPS ANAK KERAP DEMAM, BATUK, SELSEMA DAN SAWAN




Assalamualaikum semua,

Ada tak yang anak-anak anda semua kerap mengalami  Demam, Batuk, Selsema dan Sawan? 

Jika kerap, sebenarnya kita boleh ambil perlindungan untuk anak-anak kita. Antara yang biasa kita dengar adalah dengan jadikan air masak/kosong cukup diminum oleh anak kita sebanyak 1-2 liter sehari ikut berat badan.

Kemudian kita juga beri makanan yang sihat especially banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran. Jaga kebersihan rumah, persekitaran rumah kita dan pakaian mereka.

Yang agak mudah untuk beri perlindungan terhadap kesihatan mereka adalah dengan memberi mereka amalkan Vitamin dan Supplement yang bersesuaian.

Di sini, apa yang saya boleh cadangkan pada anda adalah:



Nutriferon dan Vitalea
 

(i) Vitalea Children

Apapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh si manja anda untuk membesar.
 

Si manja anda yang sedang membesar memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk kesihatan dan tumbesaran optimum mereka tetapi kebanyakan kanak-kanak sangat memilih makanan. Usah risau, Vita-Lea® for Children dicipta khas dengan mikronutrien berspektrum luas untuk memenuhi keperluan nutrisi si manja anda.



Rasa dia memang sedap tau! Hisap dan anak anak akan rasa anggur, strawberry, oren.



(ii) Nutriferon


Memastikan sistem pertahanan tubuh anda berfungsi dengan baik, selamat dan semula jadi.

NutriFeron® adalah sebatian proprietari eksklusif ekstrak empat tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Safflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.



Rasa yang sedap dan anak-anak kami jadikan seperti choki-choki.



Mealshake



Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak

Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting

Rendak lemak dan rendah glisemik

Sumber protein dan kalsium

Membantu menambah selera makan anak2

Sangat sesuai untuk anak2 1tahun ke atas

Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur



Mealshake juga sesuai diberi ketika anak demam, sembelit.



Bagus kita berikan sedikit pelaburan untuk anak kita kekal sihat dan cergas.


Mealshake bukan sahaja untuk anak anak, malah boleh diambil juga oleh orang dewasa, terutamanya yang tidak suka mengambil supplemen dalam bentuk PIL. Minuman yang sedap, baik untuk badan dan tenaga.




OmegaGuard


Mengandungi minyak ikan TERBAIK DI DUNIA

Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Imuniti badan

Meningkatkan daya tumpuan dalam pembelajaran

Sistem peredaran darah yang teratur




Bak kata Doktor pakar (Dr Hamid Arshad), inginkan anak pintar,  berikan makanan otak (DHA) kepada mereka sejak dari dalam kandungan lagi. 

In shaa Allah, kita berusaha dan yang segala kuasa datangnya daripada Allah swt.

Hubungi saya di sini, promosi masih berjalan dan anda jimat anda dapat.



Zainora Hayari
016-5215057
Shaklee Independent Distributor
COD Ipoh, COD Sg Pulai, COD Kampar
Perak
      http://www.facebook.com/Mummyqasehfahim/






Wednesday, January 3, 2018

SET SLIMMING BERKESAN

Pagi semua! Nak tahu x kenapa saya tak pernah tinggal supplement Leicithin, Herbalax, Omega dan Alfafa? Hihi tgk gamba saya kat bawah ni 👇🏼.

Gambar 2011 - gemuk sangat kan huhuu (sebelum kawin berat 50-55kg je huaaa)

Gambar 2014 - setelah 2 tahun kenal Shaklee, happyyyy!!

Gambar 2017 - lagi happy, even baru dapat baby 1 thn lebih. 💪🏼💪🏼💪🏼

Yang pastinya, bila berlaku sesuatu yg teruk pada kita, mesti ada jalan to fix in.. dan jalan tu adalah konsisten makang Shaklee yeaaaah!



TRANSFORMASI 2011 HINGGA 2017
SET SLIMMING BERKESAN


Kita boleh mendapatkan berat badan dengan cara yang sihat dan betul.

Dengan supplement dari Shaklee, anda boleh:



1) Membakar lemak dengan berkesan

2) Menyah toksik dari badan anda

3) Membina otot dengan pengambilan protein yang bertepatan.


Kami dengan sukacitanya ingin offer 4 jenis set utk anda kembali lansing dan sihat.


                                     SET SLIM DAN KEKAL MENAWAN




Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee” boleh diambil setiap hari sebagai supplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh anda yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida. Sekiranya anda melakukannya mengikut saranan, anda mampu memperoleh kebaikan optimum melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang elok.


Tidak seperti produk pencuci kolon atau laksatif, Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan herba-herba dan nutrien semula jadi yang lain bagi menyokong proses detoksifikasi semula jadi anda. Mari kita lihat 5 produk di dalam set ini yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!


SET DETOX SHAKLEE


Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian.

Mengapa Perlu Detox?
 

Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.


7 Manfaat Detox:

  • Menurunkan Berat Badan
  • Kolon Lebih Sihat
  • Meningkatkan Tenaga
  • Mengawal Nafsu Makan
  • Kulit Lebih Cantik
  • Menguatkan Sistem Imun
  • Tidur Lebih Lena

Jom sembang-sembang, nak tahu lebih lanjut bagaimana pengambilan saya untuk setiap set ini. Kami akan berikan konsultasi percuma, penerangan yg jelas dan panduan yang hebat untuk anda semua. Jom whatsapp saya dan jika anda inginkan set ini segera, jom terus click link kt bawah ni.. lepas tu tunggu je set sampai rumah. Senang sangat.

Jangan lupa lepas click link ini, click agree pada muka depan web ya. 

http://bit.ly/2CArOag

Zainora Hayari
016-5215057

Shaklee Independent Distributor
COD Ipoh, COD Sg Pulai, COD Kampar
Perak
        FB: http://www.facebook.com/Mummyqasehfahim/
 

Tuesday, January 2, 2018

MULTIVITAMIN UNTUK ANAK ANDA. Vita-Lea® for Children

Salam 1 Malaysia. 

Si manja anda yang sedang membesar memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk kesihatan dan tumbesaran optimum mereka tetapi kebanyakan kanak-kanak sangat memilih makanan. Usah risau, Vita-Lea® for Children dicipta khas dengan mikronutrien berspektrum luas untuk memenuhi keperluan nutrisi si manja anda.